keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Home is where the coffee is

Yhden tunnin koulupäivä, kotiin jo 11 aikoihin. Pannullinen kahvia tippumaan ja kahvimukin kanssa tupakille. Uggit on parhautta 15 asteen pakkasilla ja ne oli kaverina taas kun sain ne pöllittyä toistaiseksi äidiltä. 
Yhden tunnin takia ei jaksanut turhan paljoa panostaa vaan keskityin mielummin aamulla juomaan kahvin rauhassa. Siitä syystä koulussa olinkin ilman pidennyksiä kun ne häiritsee yllättävän paljon noilla pakkasilla. Ne perkeleet jäätyy naamaan kiinni jo siinä kun kävelee himasta bussipysäkille.
Ulkonäköön liittyviä asioita mulla on enemmänkin mielessä tänään. Kyllästyin olemaan naama täynnä rautaan joten kolme rakasta sai äsken lähtöpassit. Voi olla että tuo ylläoleva kuva jää viimeiseksi jossa mulla näkyy labret, medusa ja septum. Kulmankin otan pois jos alkaa näyttää siltä että se olisi kasvamassa ulos. Elämä helpottui kyllä huomattavasti. Huulikorut ei kolise ja jää hampaisiin kiinni jatkuvasti, ja nenä ei enää kutia kun siinä edessä ei roiku turhaa "sonnirengasta" kuten pari mun kaveria ja äiti sitä tykkää kutsua. Kielikorun saatan kyllä hankkia vaikka muuten lävistykset väheneekin. 
Asiasta tulevaisuuteen..... Mitä, Monica ajattelee tulevaisuuttaan. Tää on uus juttu. Anygays, kävin joululahjarahoilla ostelemassa hiukan kaikkee jännää tulevaa kämppää varten ja tuollaista tavaraa tarttui mukaan. Siinä on viltti, perus pyyheliinoja, täydellisin kello keittiöön minkä oon ikinä nähnyt, ja iittalan lautasia. Helvetti meinas itku tulla kun laskin paljonko jo pelkät lautaset maksaa. Tästä lähtien taitaakin mennä kaikki ylimääräinen raha siihen että käyn ostamassa astioita.. Noiden lisäksi multa löytyy valmiina uutta kotia varten jo kahvinkeitin, huonekaluja, lakanoita jne. Seriously, mä pärjäisin helvetin hyvin pelkällä kahvinkeittimellä ja sängyllä, mutta ehkä on fiksumpaa ottaa se järki käteen ja oikeesti ostaa tärkeitä asioita ennenkun hankin sen kämpän. Pitäkää peukut pystyssä että pääsen muuttamaan jo parin kuukauden päästä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti