lauantai 30. marraskuuta 2013

Girly girl loves pink

Eilen kävin sukulaisten luona Turussa ja ehdittiin käydä pikaisesti Stockmannilla. Koitin metsästää täydellistä vaaleanpunaista ylisuurta neuletta, mutta missään ei ollut juuri sitä oikeaa. En tainnut nähdä missään yhtäkään oikeasti vaaleanpunaista vaatetta. Kaikki näytti siltä kuin ne olisi joskus olleet vaaleanpunaisia, mutta kulahtaneet valkoisenruskeanvaaleanpunaisen sekoitukseksi. Lienee siis tarpeetonta sanoa että ohuesti harmitti. Kaikkea muuta olisinkin oikein mielelläni ottanut mukaani, mm. edellisen postauksen sormuksen jonka bongasin Stockalta, sekä tottakai kaikki muutkin Guessin tuotteet. Jos jollain on 50e ylimääräistä rahaa huolisin oikein mielelläni sellaisen mustanharmaan Guessin meikkipussin vaikka joululahjaksi..
Ei niin tuottoisaa shoppailureissua piristi kuitenkin Muru-kissa jota käytiin katsomassa. Tuitui♥
Tänään ajattelin juhlia viimeisiä vapaapäiviäni ennen koulun alkua. Ja tein sen kai vähän eri tavalla kuin 17 vuotiaat normaalisti sillä en vetänyt päätä täyteen tai muutakaan tyhmää, vaan aamulla herättyäni otin pitkän kuuman suihkun, tein kaiken maailman ihokuorinnat ja muut hoidot, rasvasin ihon ja laitoin jopa jotain jännää hoitoainetta hiuksiin. Kuulostaa varmaankin ihan normaalilta lauantailta joillekin, mutta mä en turhan usein vietä tällaista hemmottelupäivää kun omistan kaiken ajan vain ja ainoastaan itselleni.
Suihkun jälkeen meikkasin ja laitoin hiukset, kävin pihalla haukkaamassa happea Uggit jalassa (ne kengät on rakkautta ensiaskelilla!) ja tuijotin tv:tä kissan kanssa. Löysin jopa jonkun vanhan H&M:n vaaleanpunaisen huulikiillon joka sopi loistavasti yhden mun vaaleanpunaisen huulipunan päälle. 
Ja näyttihän se hyvältä mun mielestä myös ilman huulipunaa. Tästä näki taas että halpa voi olla myös hyvää. Tää huulikiilto ainakin on nätin väristä, ei sellaista ällön tahmeaa ja pysyy paikoillaan ihan nätisti. 
Nyt mun ilta jatkuu kynsien lakkaamisella, nää nykyiset kun alkaa olla jo vähän kuluneet. Lievästi sanottuna.
Ja voisko joku jo kertoa mikä vaaleanpunainen salama muhun on iskenyt kun kaiken täytyy nykyään olla vaaleanpunaista. Vaaleanpunainen neule, vaaleanpunaiset kynnet, huulet, joskus luomiväri, jopa tää blogi on vaaleanpunainen.... Huhhuh, oon tainnut seota.

4 kommenttia:

  1. mitämitä oot muuuttunu aivan totaallisessti! :o ei mitenkäön pahalla tavalla :) & vaaleanpunane on vaa se kaikkien lemppari no ei edes mut se on ihana väri♥ :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu tajusin tässä itsekin että on tää aika suuri muutos esimerkiks siihen keesipäiseen Monicaan... :D mutta vaaleenpunanen on ihana väri ja mulla on taipumus muuttua myös ulkoisesti mielialojen mukaan ja nyt kun menee aika hyvin mä annan sen myös näkyä enkä piiloudu kovan ulkokuoren alle :)

      Poista